Nieuw project: de moestuin

Wij van Edulin-Q zijn vandaag samen met het Antoon Schellenscollege gestart met  moestuinproject op het landje achter ons kantoor aan de Boschdijk in Eindhoven.

We gaan 20 weken lang elke donderdagochtend werk maken van gelukkig worden. Hoe? Door buiten, met elkaar, vorm te geven aan een insectentuin, een kippenparadijs en het verbouwen van groenten en fruit.
Vandaag hebben we een start gemaakt met het opruimen van oude materialen die er nog lagen. De kinderen hebben ontzettend goed gewerkt, ondanks de miezer en de modder. We kijken uit naar de brieven die ze schrijven deze week met ideeën, plannen en wensen om er helemaal hún tuin van te maken. Ben je benieuwd hoe het verder gaat? Houd dan onze wekelijkse berichten over de moestuin in de gaten!

week 1

 

week 2

 

week 3

 

week 4

 

week 5

 

week 6

 

week 7

 

week 8