aanmelden als gastdocent?

Je hebt een hart voor het onderwijs en bent een kei in het voor de klas staan. Maar heb je het gehad met alle rompslomp die erbij komt; administratie, handelingsplannen, oudergesprekken, vergaderingen enzovoort? Kom dan gastlessen met impact verzorgen voor Edulin-Q.

Edulin-Q verzorgt sinds 2000 gastlessen voor het primair, secundair en middelbaar beroepsonderwijs. Tijdens deze lessen staat persoonlijkheidsvorming en burgerschap centraal. Ons aanbod bestaat uit 5 verschillende lessen (3 lessen Puberteit en 2 lessen Keuzes maken) en 1 studiemiddag voor docenten (ADHD). Als leerkracht krijg je een kant en klare gastles waar je mee op pad gaat. Je beschikt over voldoende ervaring, kennis en affiniteit met de doelgroep om per klas te differentiëren naar niveau en andere variabelen in de groep. Bij Edulin-Q is er oog voor elk individu in de klas zonder dat het groepsbelang uit het oog wordt verloren. De gastlessen zijn kosteloos voor de scholen omdat ze mogelijk gemaakt worden door de overheid en het bedrijfsleven. Als gastdocent krijg je van ons kantoor door waar en wanneer je verwacht wordt. Je bent representatief, hebt minimaal een afgeronde lerarenopleiding en ervaring in het staan voor de klas. Je factureert maandelijks op basis van het aantal lessen dat je hebt verzorgd.

Vanwege de enorme vraag naar onze lessen zijn wij op korte termijn op zoek naar gastdocenten. Lijkt het je wat? Stuur z.s.m. je motivatie en cv toe.

Heb je vragen? Bel dan op ma. t/m do. naar ons kantoor op 040 256 7816.
Soort dienstverband: Freelance/ZZP