aanmelden als gastdocent?

Ben jij iemand die hart heeft voor het onderwijs en impact weet te maken op jongeren als je voor de klas staat? 
Meld je dan aan als gastdocent bij Edulin-Q

Edulin-Q verzorgt sinds 2000 gastlessen voor het primair, secundair en middelbaar beroepsonderwijs. Tijdens deze lessen staat persoonlijkheidsvorming en burgerschap centraal. Ons aanbod bestaat uit verschillende gastlessen studiemiddagen voor docenten (ADHD).

Als gastdocent krijg je een kant en klare gastles waar je mee op pad gaat. Je beschikt over voldoende ervaring, kennis en affiniteit met de doelgroep om per klas te differentiëren naar niveau en andere variabelen in de groep. Bij Edulin-Q is er oog voor elk individu in de klas zonder dat het groepsbelang uit het oog wordt verloren. De gastlessen zijn kosteloos voor de scholen omdat ze mogelijk gemaakt worden door de overheid en het bedrijfsleven.

Als gastdocent krijg je van ons kantoor door waar en wanneer je verwacht wordt. Je bent representatief, hebt minimaal een afgeronde lerarenopleiding en/of ervaring in het staan voor de klas. Je factureert maandelijks op basis van het aantal lessen dat je hebt verzorgd.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste gastdocenten. Lijkt het je wat? Stuur ons dan je motivatie en cv toe  door onderstaand formulier in te vullen.

Heb je vragen? Bel dan op maandag t/m donderdag naar ons kantoor op 040 256 7816. Soort dienstverband: Freelance/ZZP