• Waarom wij werken met merken die helpen?

    Wij geloven dat iedereen recht heeft op gelijke kansen als het gaat om informatie over persoonlijke ontwikkeling en belangrijke maatschappelijke thema’s. Daarom bieden wij onze gastlessen gratis aan. Dit kunnen we doen door de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners die onze maatschappelijke visie delen. Hierbij hanteren wij strenge eisen waardoor de kwaliteit en onafhankelijkheid van onze gastlessen gewaarborgd is.

waarom wij werken met merken die helpen?

Wij vinden dat iedereen gelijke kansen moet hebben op ons onderwijs en weten dat het allemaal al duur genoeg is op scholen. Daarom willen wij geen bijdrage vragen van de scholen voor onze gastlessen of studiemiddagen. Om dat voor elkaar te krijgen werken wij samen met merken die hierbij willen helpen omdat ze geloven in onze missie*. In de selectie van deze merken hanteren wij strenge eisen waardoor de kwaliteit en onafhankelijkheid van onze gastlessen gewaarborgd is en gebalanceerde gastlessen het resultaat zijn. Resultaat is dat wij werken met merken die helpen omdat ze intrinsiek geloven in onze missie en zich samen met ons actief inzetten om kinderen en jongeren in hun kracht te zetten.

wil jij als merk ook helpen?

Wil jouw merk ons ook helpen? Wij behandelen onze helpers als familie. We nemen de tijd om je te leren kennen en stellen de juiste vragen in onze selectieprocedure. Samenwerken met Edulin-Q betekent dat je duurzaam meewerkt aan het empoweren van duizenden kinderen en jongeren.

Stuur een mailtje naar tanja.maathuis@edulin-q.nl of bel naar +31 6 46191136

© Copyright - edulin-Q | Website bij Bizz-Kit