Inoli

De Skin Care producten van Inoli bevatten voornamelijk natuurlijke oliën zoals soja olie, zonnebloemolie, jojoba olie, omega 3 en omega 6 olie. Daarnaast hebben een aantal producten extra oliën die bijdragen aan een soepele en zachte huid!

Onze producten zijn speciaal voor hen die een kwetsbare, gevoelige en droge huid hebben. De beste en meest kwalitatieve ingrediënten zijn toegevoegd. In de Inoli Skin Care producten zit alleen wat de huid écht nodig heeft. Verder niets. Geen conserveermiddelen, parabenen, kleurstoffen, minerale oliën, microplastics of andere stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu. Ook promoten wij diversiteit in alle vormen én maten, want Inoli is voor iedereen!

Wat voor de één misschien bijzonder is, is voor ons heel normaal. Natuurlijk zijn al onze producten diervriendelijk, wat wil zeggen dat ze niet zijn getest op dieren. Alle Inoli Skin Care producten zijn dermatologisch getest. Ze zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor de zeer kwetsbare, gevoelige en/of droge huid.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan!

© Copyright 2024 - edulin-Q | Website bij Bizz-Kit