Hechting en babyverzorging

Doelgroep: MBO kraamverzorgende

Een baby heeft een veilige hechting nodig om de wereld te kunnen ontdekken en zelfstandig te worden. Dat is de basis van een gezonde en goede ontwikkeling. Om deze hechting veilig en soepel te laten verlopen kan de beroepsprofessional jonge ouders daarin deskundig begeleiden.

Tijdens deze gastles geven we studenten tools mee hoe zij jonge ouders op een praktische manier met behulp van babyverzorging kunnen begeleiden om tot een goede hechting te kunnen komen. Denk hierbij aan o.a. luiers verschonen, aankleden, in badje doen etc. En niets leuker om dit dan ook maar meteen te oefenen, toch?

Kijk ook eens naar onze andere gastlessen over Kraam. Onze gastdocenten zijn allen getraind in meerdere lessen, dus mogelijk kan je een mooie combi maken van diverse lessen op één dag!

De beroepsgerichte gastles Hechting en babyverzorging wordt mede mogelijk gemaakt door Inoli, Sudocrem, Infacol & Kruidvat.

Lesduur:

De gastles duurt ongeveer 2 uur

Aantal:

Onze gastdocenten  moeten vaak een stuk rijden. Daarom vragen we om minimaal 2 achtereenvolgende gastlessen per dag in te plannen.

Kosten:

Onze gastlessen zijn kosteloos, maar voor de gastdocenten vragen wij een standaard reiskostenvergoeding van €30,- excl. BTW en eventuele parkeerkosten.

Plan nu een beroepsgerichte gastles in!

© Copyright 2024 - edulin-Q | Website bij Bizz-Kit