Onze missie

Het leven van een kind/jongere is vol veranderingen en cruciale keuzemomenten op het gebied van maatschappelijke thema’s zoals zelfvertrouwen en orgaandonatie. Het is belangrijk dat de informatie die ze krijgen betrouwbaar is zodat deze hen kan ondersteunen en begeleiden bij met maken van beslissingen. Wij zijn er om deze ondersteuning te bieden door middel van (beroepsgerichte) gastlessen voor jongeren, studiedagen voor leerkrachten en ouderavonden voor ouders. Onze taak is nooit overtuigen, maar juist aan het denken zetten.

Wij geloven dat iedereen recht heeft op gelijke kansen als het gaat om informatie over persoonlijke ontwikkeling en belangrijke maatschappelijke thema’s. Daarom bieden wij onze gastlessen gratis aan. Dit kunnen we doen door de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners die onze maatschappelijke visie delen. Wij zetten onze (wetenschappelijke) kennis en jarenlange ervaring binnen het onderwijs in om jongeren, leerkrachten en ouders in hun kracht te zetten bij de grote vraagstukken van het leven!

Onze visie

Bij edulin-Q begrijpen we dat jongeren de toekomst zijn. De tools die wij hen nu meegeven, hebben niet alleen invloed op de rest van hun eigen leven, maar ook op de toekomstisge maatschappij. Wij zien een toekomst waarin jongeren niet alleen goed geïnformeerd zijn, maar ook veerkrachtig, zelfbewust en klaar voor de uitdagingen die het leven voor ze in petto heeft. In onze visie staat één kernwoord centraal: IMPACT! Met onze boeiende en interactieve gastlessen creëren we een omgeving waarin leren niet alleen een educatieve ervaring is, maar ook een inspirerende reis naar zelfontdekking.

Tanja Maathuis

Eigenaar/algemeen manager
Acquisitie & relatiebeheer

Guido van der Steen

Algemeen manager
Adviseur educatie & coaching nieuwe medewerkers

Angelique

Projectmanager
Acquisitie & relatiebeheer

Gijs van Bussel

Onderzoek Psychologie

Sarah Samuel

Projectcoördinator
Gezondheidsrecht

Aafke Driessen

Marketing & Design

Missy Repi

Projectcoördinator

Plan nu een gratis gastles in!

© Copyright 2024 - edulin-Q | Website bij Bizz-Kit