Kraamzorg in de praktijk

Gastles over kraamzorg

Bij de workshop 'kraamzorg in de praktijk' heeft de school keuze uit verschillende onderwerpen & differentiatie naar het niveau van de studenten. Afhankelijk van waaraan de opleiding behoefte heeft bieden wij keuze uit verschillende onderwerpen die centraal staan in de workshop. Bij kraamzorg in de praktijk heeft de school een keuze uit verschillende onderwerpen.

De school kan kiezen uit de volgende onderwerpen:
    o     Lichamelijke en psychische veranderingen bij de moeder na de bevalling
    o     Borstvoeding
    o     Hechting
    o     Verkoudheid bij de baby
    o     Babyverzorging

Gastdocenten aan het woord

“De studenten zijn erg enthousiast, vragen vaak direct na afloop of ze de producten mee naar huis mogen nemen voor een vriend/familielid die bij hun baby de problemen zien voorkomen.”

"Complete presentatie, het spreekt de leerlingen over het algemeen erg aan waardoor ze geïnteresseerd zijn."

"De les wordt als een zeer waardevolle aanvulling op het curriculum gezien en sluit uitstekend aan op de gedachten wereld van deze healthcare professionals in opleiding."

Wat vinden de scholen?

“Door de interactiviteit van de gastles zijn de studenten niet alleen aan het luisteren, maar gaan ze ook echt aan de slag met theorie tijdens de workshop. Ook wordt de gastles afgesloten met een kennisquiz om de opgedane kennis van de studenten te testen, dat doet het altijd erg goed bij mijn studenten.”

“De reacties van studenten zijn vaak erg positief. Ze vinden het fijn dat ze nu al voorbereid zijn op deze situaties.”

Geinteresseerd in de workshop 'kraamzorg in de praktijk'?

Wanneer u geinteresseerd ben om in samenwerking met Edulin-Q deze gastles te verzorgen op MBO scholen in Nederland, dan horen wij dat graag. U kunt ons kantoor bereiken via e-mail en telefonisch.