WEEK VAN DE PSYCHIATRIE

Hoe kun je een gelukkig leven leiden als je gehinderd wordt door je beperkingen en de droom die je had over het leven uiteenspat?
Voor jongeren met AD(H)D is kwaliteit van leven elke dag een wankele balans. Daarom zet Edulin-Q zich in om voor deze en andere kwetsbare kinderen, een veilig klimaat in de klas te creëren. Met onze nieuwe studiemiddag ‘ADHD en gedragsproblemen in de klas’ helpen wij leerkrachtenteams om dit te realiseren.
De studiemiddag is een mini-opleiding in het ziektebeeld AD(H)D met een degelijke theoretische onderbouwing maar ook voldoende aandacht voor de praktijk van het primaire proces waaraan leerkrachten dagelijks vorm moeten geven. Doelstelling is dat docenten met zelfvertrouwen en een beter begrip voor deze problematiek, op een voor hen, het kind én de klas comfortabele en effectieve manier kunnen werken.
Benieuwd of deze studiemiddag iets is voor jullie school? Neem dan contact op met ons kantoor om een (online)kennismakingsgesprek in te plannen. Telefoon: 040-2567816 ma. t/m do.