Docent voor het verzorgen van gastlessen op het gebied van leefstijl, gezondheid en burgerschap, aan diverse doelgroepen

Wij zijn op zoek naar gastdocenten uit de regio's: Rotterdam, Alkmaar, Almelo/Deventer, Leeuwarden en Roermond.

Heb je affiniteit met het onderwijs of ben je gewend trainingen aan groepen te geven, dan is dit de baan voor jou!

Bedrijfsinformatie

Remedica is een nationaal opererend communicatiebureau en marktleider op het gebied van educatieve presentaties op het gebied van gezondheid, leefstijl en burgerschap voor verschillende maatschappelijke doelgroepen, die wij bereiken via het onderwijs, de zorg en het verenigingsleven. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven binnen de farmaceutische industrie en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport. Ons team op kantoor bestaat uit 10 medewerkers en we hebben 50 specialisten in de buitendienst.

Voor het verzorgen van gastlessen voor verschillende doelgroepen, zijn wij op zoek naar een gastdocent/verpleegkundige. Je geeft gastlessen op basisscholen, aan studenten van het voortgezet onderwijs en het MBO. Denk hierbij aan onderwerpen als Orgaan-bloed en stamceldonatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen, puberteit en seksuele voorlichting.

Je werkt in je eigen regio, binnen een straal van 60 km. In overleg kun je zelf bepalen hoeveel en welke gastlessen je wilt verzorgen.
Wij vragen een beschikbaarheid van minimaal 2 tot 2 ½ dag per week of 4 -5 dagdelen per week om voldoende flexibel te zijn voor het afstemmen van roosters met de aanmeldende scholen/docenten. Vanuit ons hoofdkantoor wordt de organisatie, de training en de logistiek verzorgd.

Functie-eisen

  • Uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met de doelgroepen
  • Zelfstandig
  • Representatief
  • Goede algemene ontwikkeling
  • In bezit van rijbewijs & auto

Het betreft een afwisselende en zelfstandige bijverdienste die affiniteit met de doelgroep en thematiek vraagt. Een verpleegkundige of onderwijsachtergrond is een pré.

Lijkt het je een mooie uitdaging een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jongeren, stuur dan je CV en motivatie naar info@remedica.nl.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze internetpagina: www.remedica.nl of www.linked-in/Edulin-Q.

Voor inlichtingen omtrent bovenstaande vacature kan je contact opnemen met Janine Pastoor, bereikbaar op 040-2621188 (van ma t/m do).

Soort dienstverband: Freelance / ZZP